Bantal Lateks Origin Superior Coolmax

17 Reviews

Alaskan kepala anda sewaktu lena dibuai mimpi dengan bantal plush berkualiti. Bantal Lateks Origin Superior Coolmax menawarkan sokongan foam lateks yang responsif dan didatangkan bersama sarung bantal fabrik Tencel™ yang boleh ditanggalkan.


Manfaat Lateks Semula jadi:


Foam lateks lebih padat berbanding memory foam atau fiber. Bantal lateks akan mengikut bentuk kepala anda seterusnya memberikan sokongan tidur yang sesuai. Material lateks mempunyai ciri ketahanan dan hipoalergenik serta potensi masalah habuk, bakteria atau kulat yang lebih rendah. Material ini sangat disyorkan kepada individu yang mempunyai alahan untuk memberikan satu keadaan tidur yang tenang. Memiliki ciri tahan teraan (impression), ia juga boleh mengekalkan bentuk bantal untuk beberapa tahun sementara masih mengekalkan kelembutannya.


Sarung Bantal Lateks Coolmax Origin:


Tidak seperti kebanyakan bantal, Bantal Lateks Origin Superior Coolmax mempunyai sarung yang boleh ditanggalkan. Dijahit dengan fabrik Tencel™, sarung ini boleh dibasuh dengan mesin basuh dan dapat membantu memanjangkan jangka hayat bantal ini lebih lama. Fabrik Tencel™ sememangnya dikenali dengan keselesaan semula jadi, proses pembuatan secara bertanggungjawab terhadap alam sekitar dan lebih lembut jika dibandingkan dengan kain kapas. Bantal ini mempunyai ciri hypoallergenic, ringan dan sememangnya sangat ideal untuk cuaca panas.


Ciri-ciri:

  1. Ukuran Bantal – 65cm x 40cm x 13cm
  2. Material: Lateks Semula jadi + Gel Penyejuk Coolmax
  3. Sarung Bantal Boleh Ditanggalkan Tencel™ Fabric
  4. Pengembalian Percuma 7-hari
  5. Jaminan selama 2 Tahun
  6. Diperbuat di Malaysia 

18% Savings

MYR 489.00MYR 400.00
-
+Alas Tilam Origin Contour Ergonomic Memory Foam

Lindungi tilam anda dengan alas tilam sepadan kami!

MYR 1,225.00

MYR 488.00

-
+
ATC
4.6
BasedOn 17 Reviews
(10)
(7)
(0)
(0)
(0)
AddReview
Chuan Yew Ker
VERIFIED BUYER
05 Dec 2022
VERIFIED BUYER
05 Dec 2022
Comfortable and supportive.
Have sleep apnea and this pillow helps me to sleep
Anis Tini Bte Ahmad
VERIFIED BUYER
20 Nov 2022
VERIFIED BUYER
20 Nov 2022
Semasa membuka kotak, bantal terasa sangat lembut untuk disentuh dan apabila dibaringkan dan digunakan, saya mendapati ia sangat selesa dan menyokong. Ia telah membantu melegakan tekanan di seluruh badan saya dan ia telah mengurangkan kesakitan leher saya dengan ketara.
Chow Sem Lee
VERIFIED BUYER
28 Oct 2022
VERIFIED BUYER
28 Oct 2022
This pillow is so comfortable. I am about to have neck surgery for a compressed spinal cord and this pillow has taken most of my pain away. I sleep like a baby. Its the only pillow i have had, that actually bounces back as you move.
ZOLKARNAIN HASHIM
VERIFIED BUYER
16 Sep 2022
VERIFIED BUYER
16 Sep 2022
Comfortable and excellent support, positive effects to my neck pain
YEW GUAN GWEE
VERIFIED BUYER
13 Sep 2022
VERIFIED BUYER
13 Sep 2022
Origin is a game changer. Took about 5 nights to test the pillow but I have been sleeping better and waking up not sore like I was before.