Tidur yang berkualiti bukan terjadi secara kebetulan, ia direkabentuk. Sebab itulah setiap produk yang telah kami lakukan inovasi

Kami menggabungkan kepakaran dalam tidur mereka dengan pembuatan bertaraf dunia kami untuk membangunkan produk paling mesra tidur kami di pasaran. Namun, visi kami untuk menambah baik kualiti tidur di dunia mesti dicapai dengan mempengaruhi kedua-dua belah di dalam persamaan:

 

Tidur yang Berkualiti = Tetapan untuk tidur terbaik + Kebersihan tidur yang terjaga

 

Atas sebab itulah, pakar tidur kami juga menghasilkan dan mereka panduan tidur terbaik yang boleh anda perolehi, di mana kesemuanya tersedia secara percuma di dalam Panduan Tidur kami. Kami menyarankan anda membaca panduan tersebut, melaksanakan pandangan berkaitan tidur yang telah diberikan, dan juga memulakan perjalanan anda dalam memberi nafas baru terhadap kualiti tidur anda. Pada sepanjang masa, anda boleh menarik nafas lega kerana Origin sememangnya disokong oleh data sains yang terkini.

Dr. Mark Enriquez D.C

Sarjana dalam Kiropraktik (2005)
Family Chiropractic Singapore

Dr. Mark ialah seorang bapa berumur 41 tahun yang meluangkan kebanyakan masa terluang pada hari minggu bersama ahli keluarganya. Apabila diluar waktu kerja, Dr. Mark gemar melakukan sukan angkat berat. Beliau memegang rekod kebangsaan dalam kategori beliau. Dengan pengalaman lebih 18 tahun di dalam industri kecergasan dan kesihatan, beliau memiliki pengkhususan di dalam pembetulan. postur, perapian tulang belakang dan pergerakan ayunan tubuh badan dalam sukan golf.

Kelayakan

Institut Prestasi Titliest (TPI Tahap 1, Certified, 2022)

Sukan Kiropraktik Antarabangsa (ICSC, Canberra 2019)

Teknik Active Release (Spine 1 Certified Provider. 2019)

Protokol Pembetulan Postur (Denneroll Seminars, 2016)

Dr. Terrence B.K. Yap

Doctor of Chiropractic
Atlas Chiropractic Clinic

Dr. Terence Yap berkelulusan doktor falsafah dalam kiropraktik (USA), pada tahun 1996, dan merupakan kiropraktor Singapura yang pertama.

Selain itu, Dr. Yap juga memegang Ijazah Sarjana Muda di dalam Sains Senaman (Kanada) dan melanjutkan pelajaran di peringkat sarjana di dalam pensijilan kiropraktik Ortopedik Klinik..

Pada ketika ini, beliau berkhidmat di Klink Atlas Chiropractic dan menggabungkan rawatan kiropraktik untuk kecederaan tulang belakang dan sendi bersama senaman pemulihan. Dr. Yap merupakan bekas presiden untuk Persatuan Kiropraktik (Singapura) dan juga ahli majlis Asia untuk Persekutuan Kiropraktik Dunia.