Kenali Bantal Sonno | Ulasan Bantal Sonno

Kenali Bantal Sonno | Ulasan Bantal Sonno

Kenapa bantal sama penting dengan tilam anda?

Bantal, seperti tilam, memainkan peranan penting dalam tidur anda - dan mencari yang terbaik mungkin agak sukar. Bahan dan isian, ketebalan, ketahanan, pengawalan suhu dan kelegaan kesakitan adalah faktor-faktor yang perlu dipertimbangkan untuk pembeli. Apabila mencari bantal baru, anda juga harus mempertimbangkan faktor peribadi. Untuk yang mengalami sakit leher dan bahu mungkin memerlukan bantal ortopedik, manakala mereka yang berdengkur memerlukan bantal tinggi untuk memastikan kepala mereka tegak. Rasa bantal anda boleh dipengaruhi oleh kedudukan tidur, berat badan dan mekanik badan anda.

Selain itu, pelajari tentang tahap kekerasan dan kelembutan setiap bantal untuk mengetahui yang sesuai untuk anda. Kenali bahan yang digunakan dalam setiap bantal, sama ada ia mempunyai sifat penyejukan, dan sama ada ia akan melegakan tekanan di leher dan bahu anda.

Itulah sebabnya penting untuk mengetahui semua yang anda boleh tentang bantal anda sebelum anda membeli.

Artikel ini memberikan pandangan dalaman ke dalam Bantal Sonno. Apa yang membuatkan ia bagus? Mengapa anda perlu membeli Bantal Sonno hari ini? Baca bersama.

Sonno

Sonno ialah jenama pemenang anugerah yang membolehkan pelanggan membeli produk berkualiti tinggi termasuk bantal. Mereka membantu anda mendapat tidur yang lena dan hidup lebih baik. Untuk memastikan produk mereka berkualiti tinggi, Sonno direka di Itali dan dikilangkan di Malaysia.

Sonno sedar bahawa membeli bantal boleh menimbulkan tekanan dan memakan masa, jadi mereka melihat peluang untuk menjadikannya lebih mudah untuk orang ramai. Matlamat utama mereka adalah untuk membuat tilam mampu milik yang boleh dicuba dan dibeli dengan mudah.

Sonno diiktiraf sebagai penimbang tara bebas terbesar penjenamaan di dunia. Mereka telah dianugerahkan sebagai Superbrand oleh Superbrands Malaysia selama dua tahun berturut-turut (2018 dan 2019).

Mereka mempunyai pejabat di Malaysia dan Singapura, dan mereka merancang untuk meluaskan lagi ke lebih banyak negara.

Produk Sonno mudah dibeli dan dicuba dengan harga mampu milik. Mereka membolehkan pelanggan mendapatkan apa yang mereka inginkan tanpa tekanan. Ia termasuk penghantaran percuma, penghantaran dalam kotak, percubaan 100 hari, dan juga pemulangan percuma.

Produk Sonno

1. Tilam original Sonno

2. Bantal Sonno

3. Bantal peluk Sonno 

4. Tilam Sonno lite

5. Cadar tilam Sonno

6. Selimut Sonno

7. Selimut berwajaran Sonno

8. Tilam Sonno

.

Bantal Sonno adalah sejenis bantal yang sangat mudah digunakan, juga boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang tidak mengambil berat tentang posisi tidur. Ia sesuai untuk semua jenis perawakan atau bentuk badan. Ia boleh digunakan oleh kanak-kanak dan orang dewasa. Ia adalah produk ringan yang sangat selesa dan bermanfaat.

Bantal Sonno adalah terbaik untuk sokongan badan dan boleh memberikan tidur yang nyenyak untuk memulihkan tenaga yang hilang akibat tekanan atau kerja. Ia juga boleh diambil sebagai ganti setiap bantal lain. Ian sangat selesa, mari lah cuba!

Harga Bantal Sonno

Harga produk ini berbeza-beza bergantung pada jenis yang anda inginkan. Tetapi harga mereka agak tinggi.

Kualiti produk Sonno (bantal)

.

Bantal Sonno sangat berkualiti. Ini kerana, ia memberikan pengguna apa yang mereka harapkan. Ia adalah jenis tahan lama semasa membelinya anda menganggap jangka hayat produk. Bantal juga dibungkus dalam kotak dan dibungkus dengan baik. Ia tahan debu dan anda tidak perlu menghabiskan malam anda mengharapkan pergerakan hama. Dengan bantal Sonno, anda akan mendapat tidur yang selesa.

Tahap keselesaan Bantal Sonno

.

Bantal Sonno menawarkan kepuasan terbaik kepada anda kerana kualitinya yang hebat. Ia dapat membuatkan anda rasa sejuk dan nyaman. Selain untuk mendapatkan rehat malam yang baik, bantal anda juga sepatutnya memberi keselesaan kepada anda. Ia memberikan kepuasan maksimum selepas setiap rehat atau tidur. Bantal Sonno memastikan bahagian badan anda berada dalam keadaan baik, terutamanya bahu, kepala dan leher anda. Anda tidak perlu risau tentang ketegangan yang sudah ada di bahagian tersebut. Lama kelamaan, apabila anda menggunakan bantal Sonno, rasa sakit akan hilang.

Untuk mencari bantal ideal anda, pertimbangkan keutamaan posisi tidur anda serta aspek yang lain.

Alternatif yang baik untuk Bantal Sonno

Bantal Lateks Coolmax Superior Origin

.

Bantal Origin ialah produk harian yang selamat, mudah digunakan, bersih dan menyenangkan. Shaun dan Gee, pengasas sedar akan kepentingan mencipta produk sebegitu. Bahan yang digunakan untuk membuatnya mengandungi ciri hipoalergenik yang menjadikannya terbaik untuk alahan. Ia mempunyai penutup boleh tanggal yang memudahkan untuk mengekalkan kebersihan.

• Origin menggunakan foam memori yang diselitkan gel penyejuk manakala Sonno menggunakan foam memori biasa.

• Untuk memastikan suhu terkawal, Sonno menggunakan penutup fabrik Outlast. Origin menggunakan Tencel Aliran Udara untuk menghilangkan haba.

• Bantal Origin menggunakan lateks semulajadi yang sangat bermanfaat untuk alam sekitar dan pengguna kerana ia bersifat hipoalergenik.

Origin menggunakan bahan yang lebih berkualiti. Bantalnya lebih menyejukkan. Ia memberi badan sokongan yang lebih baik dan juga bertahan lebih lama. Dengan harga rendah RM400.00 sahaja, anda boleh dapatkan Bantal Latex Superior Coolmax.

Back to blog

Shop the Origin range

1 of 4