Ulasan Cadar IKEA 2023

Ulasan Cadar IKEA 2023

Aksesori terbaik katil selain daripada bantal ialah cadar dan tidak ramai di antara kita tahu mana yang paling sesuai.

Terdapat banyak jenis cadar di pasaran: satin, kapas, sutera, poliester, sama ada ia menawarkan ciri kalis air, dipasang, tidak dipasang, dan sebagainya. Ia mungkin menggembirakan, tetapi itulah gunanya panduan! Di sini kita akan membincangkan beberapa jenis cadar dan yang popular dan boleh didapati di Ikea dan semoga ia dapat membantu anda membuat keputusan dengan lebih baik.

SÖMNTUTA

Bahan cadar ini diperbuat daripada percale kapas yang ditenun daripada benang halus. Ia sangat tahan lama dan mempunyai sentuhan lembut tambahan untuk keselesaan anda.

Jenis: Cadar ‘fitted’

Saiz: Double, Queen dan King

Harga: RM130 (Ratu)

Dijual di: Dalam kedai dan online

JÄTTEVALLMO

Diperbuat daripada kapas dan viscose yang bersumber secara mampan, bahan bercorak cantik ini mampu mengekalkan suhu yang sekata untuk memastikan anda sejuk dan selesa sepanjang malam.

Jenis: Cadar ‘fitted’

Saiz: Junior, Single, Double, Queen dan King

Harga: RM60 (Ratu)

Dijual di: Dalam kedai dan online

NATTJASMIN

Cadar bertekstur licin yang unik, NATTJASMIN adalah tenunan satin daripada benang terbaik Ikea yang diperbuat daripada lyocell dan kapas yang ditanam secara mampan. Ia juga mempunyai kilauan ketara yang mengeluarkan getaran mewah dan sebagai bahan sutera yang mewah, ia pasti membuatkan anda tidur semalaman dalam kebahagiaan mutlak.

Jenis: Cadar ‘fitted’

Saiz: Junior, Single, Double, Queen dan King

Harga: RM90 (Queen)

Dijual di: Dalam kedai dan online

Dan jika anda tertanya-tanya tilam mana yang sesuai dengan cadar Ikea anda yang baru dibeli, kami mempunyai tilam yang terbaik untuk anda!

Tilam Hibrid Origin dari Origin Sleep

.

Origin Sleep ialah sebuah syarikat inovatif yang berasal dari Jerman. Tilam hibridnya mempunyai banyak ciri sempurna yang dijamin memukau anda di luar jangkaan.

Tilam Origin direka dengan mengambil kira kita (rakyat Malaysia). Ia bukan sahaja memberikan penjajaran tulang belakang yang optimum dan keselesaan yang hebat, tetapi ia juga dicipta dengan teknologi penyejukan unik yang memihak kepada iklim Malaysia yang tidak dapat diramalkan. Dapatkan katil yang mempunyai ciri-ciri serupa untuk disertakan dengan cadar penyejuk anda untuk mencapai pengalaman tidur yang menakjubkan tanpa peluh!

Jadikan Tilam Origin tilam pilihan anda

Tilam Origin menawarkan 6 lapisan keselesaan tiada tandingan yang sangat mewah, anda terlupa anda sedang tidur di rumah anda sendiri. Anda akan mendapat akses kepada bahan berkualiti tinggi: foam memori, spring poket, dan lateks - semuanya digabungkan menjadi satu tilam yang sempurna.

Ciri-ciri penyejukan foam ingatan yang diselitkan gel adalah sempurna, kerana ia menghilangkan haba badan dan memberikan anda sensasi penyejukan. Anda kini boleh menikmati tidur yang lena tanpa perlu risau tentang peluh malam!

.

Apakah cara yang lebih baik untuk menggunakan cadar Ikea anda daripada membentangkannya di atas tilam baru anda?

Jadi pergi ke Ikea – atau beli secara online – dan dapatkan cadar pilihan anda sebelum membeli tilam Origin.

Klik di sini untuk butiran yang lebih menakjubkan, ciri istimewa, harga dan sebab ia adalah tilam terbaik di pasaran.

Back to blog

Shop the Origin range

1 of 4